Tiedotteet

Etusivu :: Tiedotteet :: Kasvinsuojelu ja maan kasvukunto – mistä vastauksia nykyisiin ja tuleviin haasteisiin? Tervetuloa viljelijöiden työpajaan 2.11.
25.10.2017

Kasvinsuojelu ja maan kasvukunto – mistä vastauksia nykyisiin ja tuleviin haasteisiin? Tervetuloa viljelijöiden työpajaan 2.11.

Kasvinsuojelu ja maan kasvukunto – mistä vastauksia nykyisiin ja tuleviin haasteisiin? Tervetuloa viljelijöiden työpajaan 2.11.
Työpaja pidetään to 2.11. klo 9-16 Hennolan kotieläinpihalla Vihdin Ojakkalassa.

Perehdymme päivän aikana kasvitauteihin, tuhohyönteisiin ja rikkakasveihin. Tutustumme myös torjunta-ainesäädöksiin sekä torjunta-aineiden vaikutuksiin vesistöissä. Lisäksi käsittelemme maan kasvukunnon tunnistamista ja pellon hyvän peruskunnon ylläpitoa viherlannoituksen ja kerääjäkasvien avulla.

Päivän aikana puheenvuoroja kuullaan Luonnonvarakeskuksen, Suomen ympäristökeskuksen, ProAgrian ja Turvallisuus- ja kemikaaliviraston asiantuntijoilta.

Lämpimästi tervetuloa!

To 2.11. klo 9–16 Hennolan kotieläinpiha (Lepluhdantie 73, Vihti)
Tilaisuus on maksuton. Osallistujille tarjoamme kahvit ja lounaan.
Tutustu ohjelmaan tästä.
Ilmoittaudu tästä.

Tapahtuman järjestävät Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n Hiidenveden kunnostus -hanke ja Luonnonvarakeskuksen Ilmastoviisaita ratkaisuja maaseudulle -hanke.

Lisätietoja:

Ekaterina Ikonen
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö, hankekoordinaattori
puh (gsm) 044 5285026
etunimi.sukunimi@vesiensuojelu.fi

Riitta Savikko
Luonnonvarakeskus, tutkija
puh (gsm) 050 571 4548
etunimi.sukunimi@luke.fi


Lähettäjä
Ekaterina Ikonen
25.10.2017