Hiidenveden kunnostuksen tavoitteena on kiintoaine- ja ravinnekuormituksen vähentäminen sekä järven virkistyskäytön edistäminen. 

Lue lisää meistä

puro

Uutiset

06.03.2018

Säännöstelyn kehittämisestä tehty selvitys on nyt valmistunut.

02.03.2018

Hiidenveden kunnostus -hankkeen Hiidenvesi-ilta järjestettiin 27.2. Vihdin kunnanvirastolla. Tilaisuuden ohjelmassa oli laaja kattaus järven tilan kehityksestä, osallistavasta järvikunnostuksesta ja vähempiarvoisten kalojen hyödyntämisestä. Jo perinteeksi muodostunutta Hiidenvesi-iltaa on järjestetty vuodesta 2008.

20.02.2018

Mustionjoen kalateiden kahden alimman kalatien rakentaminen käynnistyy keväällä – urakoitsija valittu, ministeriöltä lisärahoituspaketti.

Ajankohtaista

Tervetuloa Hiidenvesi-iltaan 27.2.2018!

Hiidenveden kunnostus -hankkeen avoimessa yleisötilaisuudessa pureudutaan järven tilasta kertoviin tutkimustuloksiin ja vähempi­arvoisen kalan hyödyntämismahdollisuuksiin sekä osallistavaan järvi­kunnostukseen teemalla pyydyksestä pöytään. Tervetuloa!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Hiidenveden valuma-alueen asukkaat ja mökkiläiset, vesistökunnostuksesta kiinnostuneet sekä alan asiantuntijat ja median edustajat. Nähdään Nummelassa!

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan tästä.

Paikka: Vihdin kunnanviraston auditorio, Asemantie 30 B, Nummela

Aika: Ti 27.2. klo 18:00–20:00, kahvitarjoilu klo 17:30.

 

Vieraile kosteikolla!

 Hiidenveden kunnostus

 

 

Hiidenvesi Facebookissa 
Hiidenvesi Twitterissä @Hiisikunnostaa 
Hiidenveden uutiskirje 
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry